Biovitalis- Zlatna krema za očuvanje preplanulosti

Pozdrav svima 🙂

Ljeto je pri kraju, love se zadnje zrake sunca. Vjerujem da je većina vas dobila lijepu bojicu. Divan, preplanuli ten nažalost s vremenom nestaje, a ukoliko koristimo proizvode za očuvanje preplanulosti taj ten možemo očuvati i zadržati. Netom prije mog odlaska na more od Biovitalisa sam dobila jedan divni paketić u kojem se nalazila Zlatna krema i nekoliko testerčića. 

Biovitalis web stranica

O Biovitalisu

Ime BIOVITALIS®, sinergija prirode (BIO) i života (VITALIS) kao temeljnih vrijednosti, reflektira naš identitet i našu autentičnu filozofiju. Promičemo življenje u skladu s prirodom, jer kao njezin sastavni dio moramo pratiti njezine cikluse i ne činiti ništa što bi narušilo njezinu ravnotežu. Gajenjem poštovanja prema prirodi i aktivnim suodnosom s njom postižemo uravnotežen životni stil.

BIOVITALIS® proizvodi se proizvode, pakiraju i otpremaju iz naših vlastitih laboratorija u Turčinu (pokraj Varaždina).
Naše poslovanje je certificirano sukladno Dobroj Proizvođačkoj Praksi za kozmetičke proizvode (ISO 22716:2008), te sukladno zahtjevima HACCP-a za proizvodnju dodataka prehrani. Oba certifikata je dodijelila međunarodna tvrtka DNV GL. Time potvrđujemo kako je naše poslovanje usklađeno sa smjernicama koje jamče kvalitetu i sigurnost i kozmetičkih proizvoda i dodataka prehrani

Implementacijom i unapređivanjem sustava upravljanjem potvrđujemo našu stratešku posvećenost kvaliteti. I u budućnosti ćemo nastojati usavršavati procese unutar našeg sustava kako bismo bili što bolji…

Ponosni smo na činjenicu da su naši proizvodi u skladu s najvišim standardima kvalitete.

 

*Biovitalis web stranica ima i webshop gdje možete kupiti njihove proizvode

*Besplatna dostava za narudžbe iznad 299kn, za manje narudžbe samo 24,90

*Brza dostava 2-3 radna dana

*Poklon za svaku narudžbu iznad 100 kn 

ZLATNA KREMA ZA OČUVANJE PREPLANULOSTI 

Čim sam otvorila pošiljku zapuhnuo me divan neki parfemski miris. Odmah sam znala da se radi o Zlatnoj kremi 🙂 Naravno, morala sam se odmah njome namazati. 

Tubica je prekrasno dizajnirana i baš je atraktivna. Dizajn sunčeka i sunčevih zraka krase ovu bočicu, skupa sa napisanim nekim detaljima o kremi. U kremi se nalaze prirodni sastojci, a glavni sastojci su neven i aloe vera. Ovo je limited edition što znači da će proizvod biti dostupan samo neko kratko vrijeme. Iduće ljeto, tko zna, možda nas iznenade nečim novim ❤ Čep je proziran, te se lako otvara i zatvara. 

20170822_153953

Slika 1- Zlatna krema

Čim otvorite tubicu osjetiti ćete prekrasan, ugodan i neodoljiv miris kokosa. Miris mi se toliko zadržavao na koži da sam imala osjećaj kako je ovo parfumirana krema. Sam miris nije intenzivan, ali je dovoljno osjetan i dugotrajan na koži. 

20170822_154250-2

Slika 2- Informacije s poleđine tubice

Krema ima jako laganu teksturu, a prilikom nanošenja krema se fino i brzo upija u kožu ne čineći istu masnom i ljepljivom. Zlatna krema se s razlogom zove “Zlatna krema” jer u sebi sadrži zlatni pigment koji prilikom nanošenja koži daje lagani zlaćani odsjaj sa prekrasnim decentnim zlatnim česticama/šljokicama. Izvrsno naglašava brončanu boju kože i daje onaj poseban atraktivan efekt. Kad nanesemo kremu( bez utrljavanja slika 4) primijetiti ćemo da je ona nježno žućkaste boje. Tek kad je umasiramo u kožu nastati će čarolija 🙂

20170822_154047-1

Slika 3- Poklopac tubice

20170824_175141-1

Slika 4-nježno žuta boja kreme

 

Nakon nanošenja Zlatne kreme koža je meka, glatka, mirisna i uočljiva zahvaljujući zlaćanim česticama koje ova kremica pruža. Sviđa mi se kako krema pruža hidrataciju koži ( zahvaljujući aloe veri). Koža mi se nije ljuštila i nije bila suha. Tokom nekoliko mjeseci boravka na moru upotrebljavala sam Zlatnu kremu. Mogu sa sigurnošću reći kako je ova krema ( već sam mjesec dana u Zagrebu) odlično očuvala i produžila moju brončanu boju kože i dala joj svu potrebnu vlažnost. Svi želimo što duže imati podsjetnik ljeta na svojoj koži, zar ne?

20170824_175722

Slika 5- Bogatstvo zlaćanih čestica na koži

 

zlatna-krema.jpg

PRONAĐI ME OVDJE

Oduševljena sam ovim proizvodom i od mene ima sve preporuke i pohvale. Voljela bih da i iduće ljeto dođe iz Biovitalisa slična kremica za očuvanje preplanulosti. Bravo za Biovitalis 🙂

Hvala na čitanju 🙂

PR PROIZVOD*

 

Da li ste probali Biovitalis Zlatnu kremu za očuvanje preplanulosti?

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s