Moj prvi Tester Box- Veljača 2017.

Pozdrav svima 🙂 

Evo nas u novom postu gdje je glavna tema Tester Box. Svaki sam mjesec gledala kod drugih što su dobili i onako sam si mislila “joj trebala sam ga i ja uzeti”, no ili bi prevladale obaveze ili bih ga jednostavno smetnula s uma ili bi si rekla “ma budem ga uzela idući mjesec”. I tako uvidjevši što su curke dobile u kutiji za veljaču, nisam sama sebi mogla oprostiti što ga nisam uzela na vrijeme. Molila sam Boga da izbace u prodaju još nekoliko kutijica za nas nesretnike 😀 

Naravno, prateći Tester Box na facebook-u vidjela sam na vrijeme da će pustiti u prodaju još desetak kutijica, te sam sama sebi rekla da jedna MORA biti MOJA 😀 Naravno, sva ta želja je započela s The Balm proizvodom, točnije s The Balm Mary-Lou Manizer-om. Taj svjetski poznati, slavni highlighter sam htjela pod svaku cijenu i to je moja želja već dugo vremena. Još kad sam čula da ćemo nas deset sretnika moći birati željeni The Balm proizvod, mojoj sreći nije bilo kraja. Morala sam biti brza i ući u slavnu desetku 🙂 

Naravno, uspjela sam žureći se otvoriti link ćim su ga pustili na email-u, te sam kliknula na kutijicu s željenim highlighterom. E, zatim sam u prevelikoj žurbi stisnula na plaćanje kreditnom karticom i sve zeznula (plač). Tražio se od mene broj računa da se odmah uplati, a nažalost na taj način nisam mogla uplatiti, te sam morala poništiti narudžbu. Vratila se tako ja unatrag i moje Meri Lu nije više bilo (opet plač). Pogledala sam što je ostalo i uzela sam TimeBalm primer za lice. 

Kako god okrenem, dobro sam prošla i pregrmila sam highlighter, te sam se veselila isprobavanju The Balm primera. 

U nastavku vam donosim prvih nekoliko informacija o Tester Box-u: 

  • Cijena Tester Box-a za jedan mjesec je 100 kn
  • Pretplata na 6 mj iznosi 500 kn, s tim da je jedna kutija GRATIS 
  • Pretplata na 12 mj iznosi 1000 kn, s tim da su dvije kutije gratis 
  • Dostava (GLS) je besplatna 
  • Ako niste prijavljeni na web stranicu, učinite to odmah- ispunite kratku anketu i napišite svoje podatke 
  • Plaćanje kreditnim karticama i uplatnicom
  • Box se može poslati i prijateljici 
  • Skupljaj bodove i zamijeni ih za popust ( 1000 bodova-50 kn popusta) 

wp-image-1162631356jpg.jpg

Tester Box stigao je jako brzo i u veoma lijepom izdanju. Kad otvorite kutiju naići ćete na prekrasnu svilenu vrpcu, crni ukrasni papir na kojem je naljepnica s logom Tester Box-a. Kutija je prekrasna, baš romantična i prikladna za mjesec zaljubljenih. 

wp-1488024563469.png

U Tester Box-u su me dočekali ovi proizvodi: 

  1. theBalm Time Balm primer (puna veličina)
  2. Jana Kolagen beauty (puna veličina)
  3. Vichy Idealia dnevna krema (mini pakiranje)
  4. Schwarzkopf Professional BC Brazilnut oil šampon i tretman (vrećice)
  5. Himalaya Herbals Nim maska (vrećice)
  6. Klorane suhi šampon sa zobenim mlijekom (mini pakiranje)
  7. Duo ljepilo za trepavice (tester)
  8. Gamila Secret krema za ruke (tester)

Svi oni koji su naručili prije izbacivanja zadnjih desetak kutijica u svom su boxu mogli pronaći Uriage Piling gel za lice (mini pakiranje) i Vichy Idealia dnevnu kremu ili Duo ljepilo za trepavice ( ovisno o ispunjenoj anketi ). 

wp-1488187932541.png

TimeBalm primer za lice s vitaminima A, C i E dizajniran je tako da se može nositi sam, za vidljivo mekšu kožu, ili ispod šminke za njenu dugu postojanost. Pomaže u izjednačavanju izgleda kože te smanjuje sitne linije i pore.

Cijena za 30 ml – 232.70 kn.

Jedva čekam isprobati ovaj primer, a sigurna sam da si ga nikad ne bih mogla priuštiti da nije bilo Tester Box-a, stoga Tester Box hvala ti! Biti će recenzija ćim ga istestiram*

wp-1488024659599.png

Uz nježan okus ruže, Jana kolagen beauty donosi inovaciju u obliku kolagena VERISOL®otopljenog u vodi koji se najlakše apsorbira u tijelo i uspješno smanjuje bore. Iako se kolagen već čitav niz godina smatra eliksirom mladosti, upravo se njegova primjena u vodi pokazala iznimno učinkovitom u poboljšanju elastičnosti i čvrstoće kože.

Uz dnevnu dozu kolagena od 2,5grama; u jednoj je bočici preporučena dnevna doza vitamina C koji doprinosi normalnoj sintezi kolagena za normalnu funkciju kože.

Probajte Janu kolagen beauty, jer kao što svi znamo, ljepota dolazi iznutra.

*Kolagen VERISOL® – klinički dokazano poboljšava elastičnost kože i smanjuje bore

Proizvod je dostupan u svim većim dućanima (Konzum), Tisak prodajnim mjestima, a uskoro i u manjim formatima dućana. Cijena oko 6kn

Obožavam vode s okusima, stoga me ova kombinacija potpuno iznenadila. Okus je božanstven i uživam u svakom gutljaju 🙂 Vidjet ćemo s vremenom da li će biti rezultata. 

wp-1488024714620.png

Gamila Secret-100% prirodna krema za ruke. Tajna, biljna, vodootporna formula mirisa slatke naranče. Sadrži maslinovo ulje, ekstrakt aloe vera lišća i vitamin E. Pruža intenzivnu njegu te sprečava starenje ruku pojačavajući prirodni obrambeni mehanizam kože.

Cijena za 50 ml – 220 kn.

Više bih bila sretnija da smo dobili neko putno pakiranje jer krema je savršenstvo! Prirodni, ugodni miris naranče, tekstura je gušća i krema se brzo upija u kožu čineći je glatkom i mekom. Čak i kad sam oprala ruke, vidjelo se da je koža ostala meka, glatka, njegovana i zaglađena. 

Duo ljepilo za trepavice-Najprodavanije ljepilo za umjetne trepavice na svijetu favorit je profesionalnih vizažista desetljećima. Formula na bazi lateksa stvorena je za cjelodnevnu postojanost umjetnih trepavica. Bez parabena, sulfata, sintetskih bojila. Dostupno u Danijel Cosmetics prodavaonicama i webshopu.

Cijena za 14 g – 75 kn.

Ne koristim često umjetne trepavice, ali ako ću ih stavljati ovo ću ljepilo zasigurno isprobati. 

wp-1488024730586.png

Klorane suhi šampon sa zobenim mlijekom-Nježna formula za sve tipove kose. Čisti kosu bez vode. Obnavlja svježinu i lakoću kose zahvaljujući kombinaciji zobenog mlijeka, omekšavajućih i zaštitnih svojstava, i vrlo apsorbirajućih mikroniziranih prašaka. U samo dvije minute kosi je vraćen volumen.

Cijena za 150 ml – 89.95 kn.

Volim šampone za suho pranje kose, a dosad sam ih probala nekoliko od brenda Batiste. Jedva čekam isprobati i ovaj koji je baš praktičan za nošenje u torbici. 

wp-1488024694394.png

Himalaya Herbals Nim maska-Namijenjena čišćenju kože, pomaže regulirati višak izlučivanja masnoće, čisti začepljene pore i sprječava ponavljanje bubuljica. Nim u kombinaciji s kurkumom pročišćava kožu, uklanja bakterije te pomaže u kontroli akni i bubuljica. Fullers Earth biljka hladi i smiruje kožu.

Cijena za 75 ml – 39.90 kn.

Jedan paketić sam dala već kolegici tako da i ona isproba masku i kaže mi svoje mišljenje pošto ima masnu kožu. Moja koža nije masna, no kako volim maske sigurna sam da ću istu brzo isprobati. 

Schwarzkopf Professional BC Brazilnut Oil šampon i tretman: Šampon pruža superiornu njegu, sjaj i podatnost kose. Istovremeno daje nepobjediv sjaj boje i štiti svaki tip kose bez otežavanja. Miris u mikro kapsulama omogućuje dugotrajno osjetilno iskustvo koje će vas razmaziti. Cijena za 200 ml – 78 kn. Bogata maska inspirirana prirodnim kremama za njegu kože. Obogaćena je arganovim prahom koji uklanja nečistoće i ostavlja kosu zaglađenom, mekom i intenzivno njegovanom.

Cijena za 150 ml – 132 kn.

Isprobala sam jučer šampon i masku i mogu reći kako sam i više nego li zadovoljna. Prekrasan miris u kojem sam uživala širio se po cijeloj kupaonici. Maska ima mikro kapsule koje masiraju tjeme prilikom nanošenja, te pružaju dugotrajan miris. Nakon što sam osušila kosu ona je bila sjajna, ravna, lepršava, meka i podatna. Ugodan miris se širio iz moje kose, te mi se kosa nije zapetljavala. 

wp-1488024674072.png

Vichy Idealia dnevna krema za lice-Dugotrajna blistavost kože. Ujednačen ten. Sužene pore. Zaglađene bore. S kompleksom temeljenim na polifenolima borovnice i ekstraktu fermentiranog crnog čaja, ova dnevna njegujuća krema daje savršenu dozu dodataka koži koji djeluju protiv stresa i masnoga sjaja sve do večeri.

Cijena za 50 ml – 218.73 kn.

Mala slatka kremica od 15 ml koja ima predivan miris koji me podsjeća na bobičasto voće. Lagana je, brzo se upija i ostavlja kožu glatkom. Odlična je kao podloga za make-up. 

 

Eto to bi bilo sve što se našlo u mojoj kutijici za veljaču. Oduševljena sam i već sam naručila kutijicu za ožujak. Razmišljam uzeti i pretplatu na 6 mjeseci, a vi svoje kutijice možete naručiti ovdje. The Balm proizvodi su bili pravi pogodak, a osim mojeg The Balm Timebalm primera u kutiji su se mogli naći i ovi The balm proizvodi: The Balm Hot Mama, The Balm Mary-Lou Manizer, te The Balm Bahama mama. Sve u svemu zadovoljna sam, isplatilo se i svaka pohvala Tester Box-u. 

 

Tester Box je kupljen vlastitim novcem*

Kako ste zadovoljne sadržajem za veljaču? 

Do novog čitanja, kiss :* 

 

 

 

4 misli o “Moj prvi Tester Box- Veljača 2017.

  1. Jaa sam prezadovoljna ovim boxom, kupujem ga evo već 11 mjeseci zaredom, u ožujku mi godina dana! I ja sam dobila primer, ma što god da je odlično je 🙂 Mary lou već imam i jako je dobar..još želim Bahamu mamu, dosta je skupa, ali valjda ću naići na akciju 🙂 :*

    Sviđa mi se

Komentiraj