Natura line- Gavez mast

Hej drage moje 🙂 

Za danas sam za vas pripremila jedan post o Gavez masti koju sam dobila od tvrtke Biofarm d.o.o. na poklon. Gavez mast spada u liniju proizvoda Natura line, a pod tom linijom od masti nalazi se i Nevenova mast, te Crni kim mast. Cijena je jednaka za sve tri masti, a iznosi 39,90 kn. 

Biofarm d.o.o. web stranica–> link

Adria Spa facebook stranica–> link

 

Što je gavez i za što se koristi?

Gavezu je latinsko ime Symphytum officinale, a u narodu je poznat i kao crni korijen, kilnjak, vela konsolida, opašica i volovski jezik. (preuzeto s weba)

Gavez mast je proizvod visoke djelotvornosti zahvaljujući sadržaju biljnih ekstrakata. Gavez sadrži karotin, alkaloide, tanine, glikozide, sluzi, smole, eterično ulje, no najvažniji njegov sastojak je alantoin. Alantoin je aktivna prirodna tvar sa snažnim keratoličkim djelovanjem koja potiče rast stanica u kostima, vezivnom i potkožnom tkivu. Zbog tog je sastojka gavez jedan od najboljih lijekova za zacjeljivanje vanjskih i unutarnjih rana, oteklina, posjekotina i ogrebotina. (preuzeto s Biofarm web stranice)

wp-1487679990288.png

Kako nisam imala navedene probleme ( otekline, posjekotine,  ogrebotine, opekline) tako nisam mogla gavez iskoristiti na taj način. Isprobala sam ga na koži ruku, stoga vam mogu donijeti neke osnovne informacije i svoje prve dojmove. 

wp-1487592549657.png

Gavez mast dolazi u malenoj staklenki sa sadržajem od 50ml. Čep se lako otvara i dosta je čvrst. Gavez ima kremastu teksturu i zaista se jednostavno nanosi i razmazuje. Dovoljno je lagano prijeći vrškom prsta po površini kako bi se nanio. Miris gaveza je biljni i meni je osobno odgovarao. Po nanošenju gaveza na kožu primijetila sam da se isti vrlo brzo upija i ne ostavlja za sobom mastan trag. Također ne ostavlja boju na koži, a miris se osjeti neko vrijeme nakon nanošenja. Nakon što se gavez upio, koža je bila meka i glatka. Ukoliko bude došlo do kakvog većeg kožnog problema, biti ću slobodna ovdje dopisati nastavak recenzije i svoje dojmove. 

wp-1487592566784.png

PR PROIZVOD*

Da li ste koristili gavez mast? Jeste li probali Natura line gavez mast od tvtke Biofarm d.o.o.? 

2 misli o “Natura line- Gavez mast

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s