Air Motion četka za kosu/ pink

Pozdrav svima 🙂 

Jeste li čuli za Air Motion četku koja sadrži najnoviju tehnologiju i stručnost?

AAEAAQAAAAAAAATMAAAAJDg4NmIxNmQxLWNjMTktNDc5Ny1hZTY0LTAyOWU4Njg1MGJjOQ.png

Od Keyracolors Hrvatska sam dobila ovu prekrasnu Air Motion četku koja je najnaprednija četka na tržištu za kosu danas. Četka je britanskog dizajna, izgledom velika, a kad ju primite vrlo je lagana i ima gumeni držač. Ono što se odmah primijeti jest divan dizajn same četke koji se prelijeva u crno-rozim tonovima. Air Motion četka dostupna je u crno-bijeloj boji i crno-rozoj boji. 

Koncept Air Motion razvijen je od strane stručnjaka koji razumiju čimbenike svakodnevnog stresa i naprezanja koji utječu na našu kosu. Air Motion četka smanjiti će pritisak koji kosa svakodnevno trpi, te je konstruirana kako bi smanjila dnevno uništavanje kose pomoću laganih materijala. 

S poleđine četke na rozom dijelu možemo vidjeti natpis Air Motion. Zubci na četki su različite dužine, neki su kraći dok su neki duži. 

 

wp-image-108897912jpg.jpg

wp-image-2142612902jpg.jpg

Kad sam potegnula četku kroz kosu, ista je doslovno klizila kroz vlasi. Ova je četka vrlo nježna i ugodna za vlasište. Četku sam upotrijebila i na vlažnoj i na suhoj kosi. Kosa mi se lako odpetljavala, vlasi mi se nisu elektrizirale-dizale iznad glave, a rekla bih da je ova četka prolazila kroz moju kosu kao “duh”. Skoro pa je nisam ni osjetila, a moja je kosa bila savršeno zaglađena, glatka i ravna bez zapetljanih vlasi. Nemojte češljati kosu, nego lagano i jednostavno klizite četkom kroz kosu. To je poanta ove četke. Vrlo je praktična, te ju možete bez problema koristiti i kad se žurite bez bojazni da će vam se kosa počupati i zapetljati. Moja je kosa vrlo tanka i ova četka ju odlično zagladi u samo par puta i u samo par sekundi 🙂 

Oduševio me sam dizajn četke i njezina učinkovitost. Moja se kosa inače često petlja, pa mi je i češljanje bivalo otežano. Od mnogih  četki kosa mi se znala i elektrizirati što mi se nikako nije sviđalo. Veoma sam zadovoljna ovom Air Motion četkom i od srca je preporučujem svima. 

wp-image-1366588088jpg.jpg

Cijena Air Motion četke je 98 kn, a možete je nabaviti ovdje—> http://www.frizerskipribor.com/air-motion-brush-pink/191919/cetke

AirMotion-Pink-front-back.jpg

Keyraolors Hrvatska facebook stranica–> link

Air Motion web stranica–> link

PR PROIZVOD*

Kako vam se čini ova Air Motion četka? Da li ju biste voljele koristiti? Imate li ju?

Pišite mi 🙂

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s