Kozmetika Franela-Lip Stain pen

Franela je brand koji se bavi maloprodajom i internet prodajom materijala za uređivanje noktiju (gel, trajni lak, lak), profesionalne kozmetike i parfema. Franela ima svoju facebook i web stranicu. Od njih sam na poklon dobila Lip stain pen. Radi se o trajnoj šminki-boji za usne u obliku markera, a glavna karakteristika te boje jest da se zadržava na usnama 12 sati, suši se u roku 10 sekundi i na prstima ne ostavlja trag. Vrlo je efektna i interesantna 🙂

Nešto o Franeli

Kupnja putem Franela Internet prodavaonice posebno je pogodna ukoliko želite iznenaditi svoje najbliže- prijatelje, rodbinu. Dostaviti ćemo naručenu robu direktno na vrata kupca ili na adresu osobe za koju je narudžba izvršena. Zadovoljni kupci koji su prepoznali kvalitetu naša su najbolja reklama. Zahvaljujući zadovoljnim kupcima rastemo svaki dan. Postanite i Vi naš zadovoljni kupac.

Franela web stranica—> link

Franela facebook stranica—> link

LIP STAIN PEN 

14051799_816579121777325_4639459150486659649_n.jpg

Proizvođač Lip Stain pen-a je StarGager—> link

Proizvod se lako otvara i zatvara, a dobila sam nijansu 90- crvena boja. Kada se stavi na usne stvori se tamnije crvena boja, a ta mi je boja najdraža. Proizvod izgleda baš poput markera i zbog toga je vrlo efektan i zanimljiv. Zamislite da stavljate marker na usne 😀 Jako sam se veselila isprobati ovaj proizvod jer je sam po sebi interesantan i jednostavno poziva da ga se proba. Tako nešto ne viđa se svaki dan i ne viđa se kod nas u Hrvatskoj po prodavaonicama. Četkica je identična kao četkica kod markera- deblja je i zaobljena. Četkica je namočena u boju i na vama je samo da boju pravilno nanesete na usne. Važno je dobro podvući crte i obojiti usne, jer se marker za usne brzo suši i to u roku 10 sekundi. Četkica je odlična za povlačenje boje po usnama i taj zakrivljeni rub pomaže da usne dobro iscrtamo. Boja se uistinu osušila za 10 sekundi i usne su bile suhe i obojane. Boja koju sam dobila bila je prekrasna, a usne su izgledale tako efektno i lijepo. Po nanošenju boja na usnama mi je trajala oko 11h, dok ju nisam sama skinula sa usana. Boja se skida vrlo lako- ja sam je skidala sa jednom vlažnom maramicom. Ruž nema mirisa i na usnama mi nije nastala nikakva iritacija. Također, moje usne se nisu isušile po korištenju ovog proizvoda. 

PR PROIZVOD

Kako vam se sviđa ovaj proizvod? Da li ste ga već koristile?

SGS187-GROUP.jpg

 

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s