Silverex- ultrafine & junior četkica za zube

Drage moje 🙂

U ovom ću vam postu predstaviti dvije četkice od hrvatske firme Silverex. Radi se o Ultrafine četkici koja je namijenjena za odrasle i o junior četkici koja je namijenjena za djecu. Junior četkicu isprobala je moja mala susjeda od 5 godina, te ću vam prenijeti njezine i od njezine mame doživljaje i mišljenja.

ULTRAFINE ČETKICA ZA ZUBE

Neke zanimljivosti o Ultrafine četkici:

SREBRO

Silverex inovativne četkice posebno su dizajnirane za antibakterijsko čišćenje zubi. U svojim vlaknima sadrže nanočestice srebra koje ima prirodna antibakterijska svojstva, smanjuje upalne procese stoga vaši zubi i desni ostaju zdravi. Nanočestice srebra implementirane u vlakna četkice eliminiraju bakterije. Čestica se tako sama dezinficira. Četkica ostaje čista najmanje 3 mjeseca.

VLAKNA

Pametno dizajnirana Silverex četkica za zube koristi dvostruki sistem vlakana, tankoće samo 0,01 mm koja dosežu teško dostupna mjesta imitirajući zubni konac, uklanjajući pritom bakterije koje uzrokuju karijes. Također čisti ostatke hrane, dezinficira i polira cijelu površinu zuba čineći zube bjeljima i sjajnijima bez opasnosti od oštećenja desni.

Silverex je četkica pogodna i za osobe sa osjetljivom usnom šupljinom ( zubnim mesom), te za osobe koje nose ortodonski aparat.

Anatomska drška omogućava pravilno upravljanje pokretima i tako pospješuje čišćenje teško dostupnih mjesta.

Preuzeto sa Silverex web stranice—-> link

Facebook Silverex stranica—-> link

Ultrafine četkica za zube ima prekrasan dizajn, dolazi u nekoliko šarenih boja ( zelena, plava, roza , ljubičasta). Cijena ultrafine četkice je samo 29 kuna, a možete je naručiti na Silverex web shop-u ili kupiti u ljekarnama.

14030751_996948767093052_2084175121_n.jpg

Ultrafine četkicu odlikuju mekana vlakna, tako da onaj koji ima problema sa osjetljivim zubnim mesom, može slobodno koristiti ovu izvanrednu četkicu. Glava četkice je normalne veličine, a vlakna temeljito čiste sav kako zube, tako i sav međuzubni prostor. Prilikom četkanja ne dolazi do iritacije zubnog mesa kao ni do krvarenja iz desni.  Raspodjela vlakana na glavi četkice je takva da omogućuje učinkovito čišćenje svih zubnih ploha. Anatomska ručka omogućuje lako korištenje, te je užitak prionuti pranju zuba. Kod te Silverex ultrafine četkice mi se sviđa što se nakon višednevne, čak i višetjedne upotrebe, vlakna ne iskrivljuju, već ostaju u svom prvobitnom obliku, što nije slučaj sa četkicama koje sam upotrebljavala do sada. Nakon pranja, nečistoće se s četkice lako ispiru pod mlazom vode, a četkica ostaje čista i spremna za iduću upotrebu. 

Nakon 3 mjeseca, po preporuci stomatologa, četkica se mora zamijeniti novom. 

14018124_996950177092911_1384646844_n.jpg

14055576_996951597092769_1533929016_n.jpg

cetkica-naslovan-slika.png

JUNIOR ČETKICA ZA ZUBE 

Silverex Junior četkica za zube ima mekana vlakna koja temeljito i nježno čiste zube a da pritom ne oštećuju zubno meso.

  • S posebno oblikovanom malom glavom i mekim vlaknima ciljano je prilagođena za djecu osnovnoškolskog uzrasta.
  • Period osnovne škole izrazito je važan za higijenu zuba jer se tada razvija čeljust i trajni zubi, a mnoga djeca nose i ortodontske aparate.
  • Nanočestice srebra implementirane u vlakna eliminiraju bakterije, ostavljajući četkicu kontinuirano čistom prilikom svake uporabe.
  • Inovativni dvostruki sistem vlakana tankoće samo 0,01 mm imitira zubni konac, smanjujući time mogućnost nastanka karijesa kod djece

 

Junior četkicu za zube poklonila sam svojoj malenoj susjedi koja ima 5 godina. Bila je oduševljena što je dobila prekrasnu Silverex četkicu sa njenom najdražom bojom- rozom 🙂 Njena je mama također bila presretna jer se nadala kako će malena Ana sada s radošću prati svoje zubiće. Srela sam ih jedan dan na stanici autobusnoj, te sam to vrijeme iskoristila da čujem njihove povratne informacije. 

“Ova četkica je tako lijepa i meka, nije oštra kao sve druge” – Ana 

Kad je malena Ana izjavila ovu rečenicu, nisam se mogla suzdržati od smijeha “oštra četkica”. Razgovorom njena majka je otkrila kako su joj sve četkice bile pretvrde za njenu usnu šupljinu, te kako je ovo najmekša i najnježnija četkica koju je ona probala. Svaki dan malena Ana pere svoje zubiće i redovito održava higijenu istih. Svoju rozu najomiljeniju kako kaže četkicu drži u posebnoj rozoj papiranatoj kutijici koju je napravila posebno za nju. Njena je majka jako zadovoljna i kaže kako se Ana dugo zadržava u kupaoni ne odvajajući se od četkice. Njeni su zubići svaki dan čisti.  

Junior Silverex četkica ima posebnu malu glavu namijenjenu za malu čeljust djece. Nakon svakog pranja četkica je posve čista i spremna za novu uporabu. 

Rekla sam im da je važno promijeniti četkicu nakon 3 mjeseca, na što je Ana glasno viknula ” Mama, hoću da mi kupiš istu takvu” 

14055590_996953287092600_1621123796_n.jpg

PR PROIZVODI

Da li ste koristili Silverex četkice? Kako vam se čine?

 

 

2 misli o “Silverex- ultrafine & junior četkica za zube

Komentiraj