Mesauda Milano set za obrve

Od eklsuzivnog uvoznika za Hrvatsku -Feniksa dobila sam Mesauda Milano set za obrve pod nazivom “Blonde”. Uz blonde postoje i druga dva seta čije su nijanse naravno tamnije, a nazivi su: Auburn i Brunette. 

14009967_994959090625353_447895974_n.jpg

U setu se dobije: 

  • dugotrajni vosak (tamnija prva boja odozgora) 

  • puder (svjetlija boja prva odozdola)

  • mali kistić sa dvije strane-četkica sa kosim vrhom je odlična za ocrtavanje obrva, a spužvasti aplikator za nanošenje pudera u prahu

  • ogledalo koje nam je prijeko potrebno ( set možemo nositi sa sobom u torbici, a time imamo i ogledalo na dohvat ruke ako nam zatreba) 

13957000_994878377300091_1653533668_n.jpg

Set za obrve dolazi u ekskluzivnoj i profinjenoj ambalaži crne boje sa logom Mesauda Milano koji se nalazi sprijeda. Proizvod se jednostavno otvara i zatvara, a sam je proizvod vrlo kompaktan i dizajniran tako da stane u svaku torbicu. Dobila sam set pod nazivom Blonde koji je namijenjen za osobe svjetlije puti sa svjetlijim obrvama i svjetlijom kosom (jednom riječju za plavuše) 😀 Imam jako svijetle i rijetke obrve koje mi ljeti još više posvijetle, a to se iskreno meni baš i ne sviđa jer uvijek volim da su mi obrve nešto tamnije. Naravno, obrve su vrlo važne jer podignu opći dojam i sam ten/lice. Obrve su okvir našeg lica i važno je da ih njegujemo, a ne da ih zapustimo. Važno je da držimo do njih, da ih oblikujemo pincetom, njegujemo uljima za obrve, iscrtavamo i bojimo ukoliko želimo. Uređivanje obrva jedan je od komliciranijih poslova i trebali bi tome posvetiti puno pažnje i slobodnog vremena ( bez žurbe). Lijepo oblikovane i njegovane obrve su pravi znak da žena drži do sebe. Redovito si oblikujem obrve pincetom i tamnim ih kada se šminkam. 

Ovaj set vrlo je kvalitetan i učinkovit. Baš kao da su mene pitali, poslali su mi odgovarajuću nijansu za moje obrve. Boja je nešto tamnija od mojih obrva, a upravo takva mora i biti da bi istaknula obrve i da bi obrve bile vidljive. Prvo sam očistila područje obrva sa laganim tonikom. Nakon toga, sa spužvastim sam aplikatorom nanijela puder za obrve po cijeloj dužini obrve. Boja se idealno stopila sa mojim obrvama i dala im nešto tamniju, ali opet prirodnu nijansu. To je izgledalo tako prirodno, kao da uopće nisam ništa ni stavljala na obrve. Puder je uljepšao obrve, a obrve su dale licu poseban efekt. Boja pudera koju sam nanijela nije se mrvila i nije padala sa obrva. Ušla je skroz u unutrašnjost obrva. Nakon nanošenja pudera, sa kosom četkicom uzela sam vosak koji je tamniji od pudera. Ocrtala sam obrve i one su dobile na gustoći.  Malo sam prošla i po vrhovima dlačica ne bi li se obrve stopile sa ocrtanim dijelom. Obrve su bile zaglađene i savršeno uređene. 

f9c6cd4447b01f2b0d859a8ea84ac47a201605118dbb59755c310f159e6095eb8d9a3811.jpg

Ovdje možete pogledati sve o setu za obrve—> link

Jako sam zadovoljna sa ovim setom za obrve, s pravilnim nanošenjem odlično popravi izgled obrva i obrvama daje poseban efekt. Boja pudera je dugotrajna, baš kao i vosak. Puder se pri nanošenju ne mrvi. Uzmite si vremena za uređivanje obrva ako ste početnici, u početku su sve greške dozvoljene. Svi učimo na greškama. Sjećam se prvi puta kada sam si sa olovkom podcrtavala obrve i kad sam izašla na danje svijetlo da je to izgledalo kao da sam spremna za bal maškara. Crte su bile toliko neravne, a jedna je obrva bila znatno veća od druge. Lukovi obrva bili su svaki na svoju stranu. Danas sam se toliko ispraksirala da su mi dovoljne samo 3 minute. Ovaj Mesauda Milano set možete nositi svugdje sa sobom, po putu se pogledati još jednom…ili dvaput 🙂 

PR PROIZVOD

Da li ste ikad koristile set za obrve? Kako vam se ovaj Mesauda Milano set čini?

Hvala na čitanju 🙂

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s