Essenza -Sweet orange kruti šampon

kruti-sampon-slatka-naranca-60-g.jpg

Na recenziju sam dobila i Essenza kruti šampon “Sweet orange”. Volim koristiti krute šampone i moram vam priznati da sam se ovome baš jako veselila i s obzirom da obožavam miris naranče 😀

Kruti šampon dolazi u metalnoj kutijici, u pakiranju od 60 grama. Proizvod ne sadrži štetne tvari i umjetna bojila u svome sastavu. Ovaj je šampon namijenjen i za muškarce i za žene i to za normalnu i masnu kosu. Moja kosa se brže masti i to mi je uz suhoću, najveći problem. No, čitajte dalje kako me Essenza spasila 🙂

13023255_921217911332805_1659061437_n

Što kaže Essenza o krutom šamponu Sweet orange?

Bio press šampon Sweet orange baziran je na prirodnim kokosovim pjenilima. Razvija vrlo bogatu pjenu uz ugodan miris slatke naranče. Uz veliku moć pranja ovaj je kruti šampon obogaćen ekstraktom aloe vere te proteinom svile i prirodnim voskovima i uljima koji kosi vraćaju vlažnost i neophodnu masnoću. Ne sadrži sintetske supstance.

Preporuča se za masnije i normalne tipove kose, za žene i muškarce. Slatka naranča kruti šampon pakiran je u trajnu metalnu kutijicu.

Što kažem ja?

Ovaj je kruti šampon zadovoljio sve moje potrebe i nadmašio moja očekivanja! Ambalaža je preslatka, kutijica limena je čvrsta i svakako ću je upotrijebiti za još nešto kada potrošim šampon. Šampon dolazi u čvrstom, krutom stanju u svijetlo narančastoj boji. Miris šampona je jako ugodan, sladak i blag. Baš je prijatan i opuštajuć 🙂 Po pranju kose, stvarala se lijepa, bogata pjena i osjetio se lijep miris. Kosu sam temeljito isprala, a potom sam kao i inače krenula na sušenje. Kosa mi je bila gušća i bogatija, to sam odmah primijetila. Lako se češljala i oblikovala. Miris je bio blag, ali se osjećao u kosi. Kosa je dobila prirodan sjaj i vlažnost. Nije bila suha i oštećena. Imala je potrebnu hidrataciju i bila je njegovana. Kosa mi se više nije mastila odmah nakon par dana od pranja, već joj je sada bilo potrebno dulje da se zamasti.

Jako sam zadovoljna sa Essenza krutim šamponom i s veseljem ću ga koristiti i dalje. Moja je kosa kao i ja zadovoljna, a to se i vidi na njoj samoj 🙂 Preporučujem ovaj proizvod svima, neće vas iznevjeriti. Proizvod je kvalitetan i izvanredno obavlja svoj posao.

http://www.essenza.hr/kruti-samponi/52-kruti-sampon-slatka-naranca-60-g.html

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s